Εργαστήριο Εδαφολογίας - Εφαρμογές Νέων Τεχνολογιών στη Γεωργία

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • RSSFacebookTwitter

Παρουσία στον Παγκόσμιο Ιστό

Το Διαδίκτυο (Internet) και ο Παγκόσμιος Ιστός (World Wide Web) έχουν γίνει τμήμα των καθημερινών μας δραστηριοτήτων, τόσο των προσωπικών, όσο και των επιχειρηματικών.

Μπορείτε να επεκτείνετε την επιχειρηματική σας παρουσία στον Παγκόσμιο Ιστό δημιουργώντας ένα Διαδικτυακό Τόπο (Web Site). Για να το κάνετε αυτό χρειάζεται να:

  • Διαλέξετε ένα όνομα (domain name), π.χ. www.agrotika-proionta.gr. Η αγορά ενός τέτοιου ονόματος γίνεται για δύο συνήθως χρόνια και το κόστος είναι της τάξης των 20€ έως 30€, ενώ έχετε δικαίωμα ανανέωσης μετά τη λήξη.
  • Ενοικιάσετε ένα «χώρο» στον οποίο θα φιλοξενηθεί ο Διαδικτυακός σας Τόπος. Η πληρωμή είναι συνήθως ετήσια.
  • Κατασκευάσετε το Διαδικτυακό Τόπο. Θα πρέπει να διαλέξετε κάποιον ειδικό, ο οποίος θα αναλάβει την κατασκευή. Το κόστος συνήθως ξεκινάει από μερικές εκατοντάδες ευρώ.

Μη βιαστείτε να κατασκευάσετε το Διαδικτυακό σας Τόπο, αν δεν ξέρετε τι περιμένετε από αυτόν. Χρειάζεται προσεκτική στοχοθέτηση σε σχέση με τα αποτελέσματα που περιμένετε. Πρέπει να επιλέξετε έναν ειδικό, ο οποίος θα μπορέσει να σας υποστηρίξει σε ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής και συντήρησης. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αφιερώσετε αρκετό χρόνο, καθώς ο Διαδικτυακός αυτός Τόπος θα αποτελέσει το σημείο της επιχειρηματικής σας παρουσίας στον Παγκόσμιο Ιστό.

Αφού ο Διαδικτυακός σας Τόπος ξεκινήσει τη λειτουργία του είναι πολύ σημαντικό:

  • Να τον κρατάτε πάντα επίκαιρο με νέο περιεχόμενο.
  • Να παρακολουθείτε τα στατιστικά χρήσης του.
  • Να φροντίζετε για την ανανέωση της εμφάνισής του ανά τακτά διαστήματα. Η ανανέωση εμφάνισης είναι καλό να γίνεται τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Εργαστηρίου Εδαφολογίας & Αρδεύσεων είναι σε θέση να σας υποστηρίξει, τόσο στο σχεδιασμό και στην κατασκευή του Διαδικτυακού σας Τόπου, όσο και στη μετέπειτα υποστήριξή του. Μπορούμε να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο μαζί σας για να μας εξηγήσετε με ακρίβεια τις ανάγκες σας και με βάση αυτές να σας περιγράψουμε τις επιλογές που έχετε, ώστε να δημιουργήσετε ένα Διαδικτυακό Τόπο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας…

Επισκεφθείτε μας

Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας

Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής 

Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων

Εργαστήριo Εδαφολογίας 

Θεοδωροπούλου Τέρμα, T.K. 27200, Campus Αμαλιάδα.

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Ο εκσυγχρονισμός των Ελλήνων αγροτών είναι καθαρά θέμα ενημέρωσης. Περισσότερα...

Συνδεθείτε μαζί μας

Παρακολουθείστε τη δραστηριότητά μας μέσα από τις ακόλουθες πηγές:

Facebook

Επί τω έργω

επί τω έργω 1 επί τω έργω 2 επί τω έργω 3 επί τω έργω 4
You are here: Home ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Παρουσία στον Παγκόσμιο Ιστό